Έτοιμο το αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Οινόφυτα

Ένα ακόμη έργο παραδίδεται στους δημότες του Δήμου Τανάγρας, το αναβαθμισμένο γήπεδο Οινοφύτων, προϋπολογισμού 400.000Є.
Ένα ακόμη έργο ολοκλήρωσε η δημοτική αρχή στη Δ.Κ. Οινοφύτων, την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου της.
Το νέο έργο “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ. Οινοφύτων“ περιλάμβανε την αντικατάσταση του χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στα αρδευτικά και αποστραγγιστικά συστήματα του γηπέδου, συνολικού εμβαδού 8.240 τ.μ.


Η προμήθεια του ποδοσφαιρικού συνθετικού χλοοτάπητα έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA και των υλικών των δικτύων αποστράγγισης που απαιτήθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN, τις αντίστοιχες ΕΛΟΤ, τις διεθνείς ISO, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 400.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η χρηματοδότησή του προήλθε εξ ολοκλήρου από το Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Ακόμη ένα έργο αθλητικών εγκαταστάσεων παραδίδεται προς χρήση στους πολίτες έπειτα από τη συνεργασία του Δήμου Τανάγρας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πλέον το γήπεδο Οινοφύτων διαθέτει νέο χλοοτάπητα και μαζί με τα υπόλοιπα έργα παρέχει σύγχρονες συνθήκες άθλησης και ασφάλειας για τους αθλητές και τους δημότες των Οινοφύτων. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Παπαθωμά για τη συμβολή τους σε έργα αναβαθμίσεων του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία τη δημιουργία υποδομών στον τόπο μας με προτεραιότητα τον δημότη και γνώμονα την ανάπτυξη”.

Σχετικά